Noua hala Green Zone Catering!

Green Zone Catering,

  Va prezinta noile standarde in industria Horeca si implementarea acestora la noua locatie construita special pentru sustenabilitatea si dezvoltarea noastra in conformitate cu noile tendinte tehnologice si de igiena.

  Asa cum am mentionat mai sus, Green Zone Catering a construit o hala de productie, ultra-moderna si cu respectarea celor mai inalte standarde tehnologice si de autocontrol HACCP (lb. engleza: Hazard Analysis and Critical Control Coints / lb. romana: Analiza riscurilor si puncte critice de control).
Aceasta “Nava Gastronomica” cum imi place sa-i spun, si-a inceput activitatea in anul de gratie 2023.

  Noul sediu se afla in sectorul 4, pe strada Postalionului nr.32-34, cu intrare din strada Drumul Dealul Cucului.

   Toata constructia are la baza un concept unitar leagat de trasabilitate,zone de risc si utilitate. Cei treisprezece ani de experienta in domeniu ne-au ajutat sa customizam toate spatiile de receptie marfa, ambalare, productie si livrare astfel incat sa obtinem cele mai bune calificative si autorizare ca unitate premium.

  Am colaborat cu cea mai titrata companie de consultanta in industria alimentara, companie care a elaborat studiul si procedurile HACCP, studiul ocupandu-se de impartirea corecta si coerenta a spatiilor de depozitare, spalare, curatare, tocare/taiere/transare, pana la ajungerea in faza de productie.

  Procedurile HACCP stabilesc regulile stricte de igiena, zonele cu potential de contaminare si interventia corecta pentru evitarea contaminarilor involuntare,pastrarea corespunzatoare a alimentelor, standardele de curatenie si realizarea programului de autocontrol in ceea ce priveste testarea suprafetelor de lucru, suprafetelor tegumentare, analiza apei, analiza produselor interne, produse finite, atat din punct de vedere fizico-chimic cat si din punct de vedere micro-biologic (e-coli, enterococi intestinali, enterobacteriaceal, listeria monocytogenes, etc.) cu respectarea Reg.CE 2073/2005 si a Ord. ANSVSA nr.27/2011.

  Astfel firma de consultanta FOOD SAFETY & ENVIRONMENT CONSULTING SRL, a implementat la Green Zone Catering SRL, cele mai noi si mai bune practici in industria alimentara sectorul HORECA.

  In materie de tehnologie, am introdus sisteme de productie din zona liniilor 900 de bucatarii profesionale, roboti de taiat legume seria CL50, folosirea marmitelor si tigailor basculante, masinilor de turat pentru patiserie si cuptoarelor gastronomice de ultima generatie. Acum gatitul la abur si la curent de aer fierbinte sunt mult mai simple!

  Inchei acum multumindu-va pentru lunga colaboare si asigurandu-va de toata dorinta si responsabilitatea noastra in va oferii si de acum incolo produse cat mai proaspete, mai sanatoase si mai gustoase.

  Cu consideratie,

Micusan Bogdan.

Comments are closed.