Meniuri sanatoase

Suntem o companie specializata in catering pentru gradinite... si nu numai.

Principiile dupa care ne ghidam in elaborarea meniurilor au la baza modele nutritioniste, elaborate special pentru o dieta sanatoasa. Acest fapt implica asumarea unor principii ferme in ceea ce priveste pregatirea sortimentelor de mancare si au la baza matrice elaborate de nutritionisti.

Ingredientele folosite in prepararea mancarurilor noastre sunt foarte hranitoare, esentiale intr-o dieta sanatoasa si saraca in grasimi. Consumandu-le zi de zi, veti obtine rezultatele pe care le dorim: mai multa energie si o sanatate de fier.

Experienta noastra este legata de nutritia corespunzatoare a copiilor, respectiv de dezvoltarea sanatoasa a acestora din punct de vedere alimentar, iar pentru ca acest lucru sa ne iasa bine, meniul nostru beneficiaza de ancheta alimentara facuta de nutritionist, dar si de produse atent alese, calitative, precum si introducerea in meniuri, a unor asa considerate de nutritionisti, SUPER-ALIMENTE: seminte de chia, quinoa, amaranth, mei!

Principiile care ne ghideaza in multumirea clientilor nostri sunt legate de comunicare, transparenta, deschidere si flexibilitate si nu in ultimul rand seriozitate, mai ales in ceea ce priveste orele livrarilor, igiena si autocontrolul alimentar, HACCP.
In 11 ani de functionare continua, nu am avut nici un caz de imbolnaviri sau toxinfectii alimentare, mai mult decat atat, noi avem propriul program trimestrial de autocontrol HACCP, iar masinile noastre de transport sunt autorizate ANSVSA.

Green Zone Catering deserveste in anul 2022 un numar de 17 gradinite si scoli si suntem extrem de incantati ca in proportie covarsitoare, am ajuns sa cunoastem clienti noi doar din recomandari! Am crescut alaturi de clientii nostri fideli, am invatat de la ei, am fost deschisi la propuneri si produse noi, iar rezultatul este un numar de aproape 700 de clienti. Si noi am fost mici si am crescut mari, iar asta dorim tuturor colaboratorilor Green Zone Catering.

Meniul nostru e foarte diversificat, in fiecare zi a saptamanii se prepara meniu diferit, astfel avem o zi cu meniu pe baza de pui sau curcan, alta zi cu meniu pe baza de vita, alta zi cu meniu pe baza de peste peste si chiar meniu lacto-vegetarian. Pestele este doar file de somon, file de pastrav, file de cod sau file de salau. Produsele noastre nu se calesc, noi nu prajim, tot ce preparam se prepara la cuptor, fiert sau la aburi. Pastele sunt dure, normale sau integrale, orezul de asemenea, normal, integral sau salbatic, etc.
Am introdus in meniurile noastre: turmenic, seminte (de chia, quinoa, bulgur, hrisca, arpacas, mei, floarea soarelui, dovleac, etc), curry, amaranth. Am introdus arome din levant (sumac, zatar, baharat), condimente naturale cu continut mare de fier si antioxidanti, efecte anti-inflamatoare si tonifiante, cu rol in detoxifierea organismului si stimularea metabolismului, etc.

Pentru copiii cu alergii avem deschidere si posibilitatea de a realiza maniuri fara lactoza, fara radacinoase, fara zahar, dar din pacate nu putem asigura hrana pentru cei cu intoleranta la gluten si asta pentru ca trebuie o bucatarie separata si specializata in acest caz, pentru a nu se contamina produsele!
Vis a vis de copiii cu intoleranta la gluten, avem posibilitatea de a produce si astfel de meniuri dar le recomandam doar celor care nu au reactii severe ci doar forme usoare de intoleranta la gluten si in niciun caz nu ne asumam noi, Green Zone Catering, raspunderea pentru comenzile din acest spectru, deoarece posibilitatea contaminarii prin ustensilele folosite si blaturile de lucru sau vase de transport este uriasa si necesita asa cum spuneam mai sus, o bucatarie specializata in acest sens!

Pentru deserturile „dulci”, Green Zone Catering se foloseste de fructoza naturala a fructelor pentru a da gustul dulce al preparatului, iar cazul adaosului infim de zahar, valoare medie estimata este de 80g de zahar brun la 48 de portii de desert.
Am inlocuit cacaoa cu pudra de roscove, produs natural foarte sanatos si cu rol si de indulcitor.

Scopul nostru este sa va oferim meniuri sanatoase, bazate pe principii nutritioniste, preparate in conditii excelente si cu ingrediente atent selectate.

Si foarte important, noi nu va parjim! 🙂

Cu prietenie,
Bodgan M.

Pentru contact, click aici.

Comments are closed.